سهم زنان و مردان از کوچ‌نشینی دیجیتال چقدر است؟

گزارش

کوچ‌نشینان دیجیتال، دائما در حال سفر هستند و فعالیت‌های شغلی خود را به واسطه اینترنت انجام می‌دهند. برخی از آن‌ها سالیان سال، به‌طور مرتب بین کشورها و قاره‌ها در حرکت هستند؛ در صورتی که تعدادی از آنها دوره کوتاه‌تری کوچ‌نشین یا خانه‌به‌دوش هستند. این گزارش، ویژگی مشترک بین اکثر کوچ‌نشینان دیجیتال را در اشتیاق به سفر، میل به ماجراجویی و علاقه به فرهنگ و سبک زندگی جدید برمی‌شمارد.
حدود ۱۷.۳ میلیون کارمند آمریکایی خود را کوچ‌نشین دیجیتال به حساب می‌آورند. این مقدار نشان از افزایش ۲ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲ و رشد خیره‌کننده ۱۳۱ درصدی نسبت به دوران پیش از همه‌گیری کووید ۱۹ دارد. در این دوران، کارکنان از دفاتر خود رهاشده و به‌دنبال آزادی تازه‌یافته حرکت نمودند. لذا تعداد افرادی که ضمن داشتن مشاغل سنتی، کوچ‌نشین دیجیتال شدند از سال ۲۰۲۲ به این سو، سه برابر شده‌اند.
تعداد افراد کوچ‌نشین دیجیتال نظیر فریلنسرها، خوداشتغال‌ها و غیره، که مستقل کار می‌کنند، نسبت به سال ۲۰۲۲ رشد ۱۴ درصدی داشته است. حدود ۶۰ درصد از کوچ‌نشینان را نسل‌های زد و هزاره‌ها تشکیل می‌دهند. احتمال می‌رود که تا هفت سال آینده، شاهد حضور چشم‌گیر این نسل به عنوان کوچ‌نشین دیجیتال باشیم. در سال ۲۰۲۳، ۵۶ درصد از کوچ‌نشینان را مردان و ۴۳ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.
کشورها در حال رقابت برای جذب کوچ‌نشینان دیجیتال هستند. آن‌ها دریافته‌اند که کوچ‌نشینان دیجیتال، نسبت به گردشگران، پول و شغل بیشتری برای‌شان به ارمغان می‌آورند. لذا، بسیاری از این کشورها، درحال ایجاد ویزای مخصوص کوچ‌نشینی دیجیتال و آسان‌سازی ورودشان به کشورهایشان می‌باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر آثار نویسنده