نقش حمایت‌های دولتی؛ چارچوب جامع ارزیابی و توسعه پایدار صنایع فرهنگی و خلاق

امروزه توسعه پایدار صنایع فرهنگی و خلاق به دلیل تأثیر بر توسعه و ارتقای اقتصادی و فرهنگ محلی از مسائل مورد توجه و علاقه دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی است. این مقاله چارچوب جامعی بر اساس مفهوم تصمیم‌گیری چندمعیاره برای ارزیابی توسعه پایدار این صنایع ارائه می‌دهد.
مدل ارزیابی ترکیبی ارائه شده در این مقاله می‌تواند برای ارزیابی پایداری صنایع فرهنگی و خلاق توسط دانشگاه‌ها و گروه‌های پژوهشی و غیره مورد استفاده قرار گیرد. همچنین این مدل را برای هدایت و توسعه پایدار صنایع فرهنگی و خلاق در صنعت، بخش‌های دولتی و سایر حوزه‌ها می‌توان به کار برد.
پژوهشگران و نهادهای دولتی کشورمان می‌توانند از چارچوب پیشنهادی در این پژوهش برای هدایت و توسعه بلندمدت صنایع فرهنگی و خلاق استفاده کنند. نهادهای دولتی همچنین می‌توانند از این الگو برای تشویق توسعه صنایع فرهنگی و خلاق از طریق حمایت مالی، ترویج و مشارکت بین دستگاه‌ها با استفاده کرده و گام‌های مهمی در این عرصه بردارند.
در گذشته، مدیریت صنایع فرهنگی و خلاق پایدار بیشتر مبتنی بر ملاحظات اقتصادی، محیط زیستی و اجتماعی بوده، اما در این پژوهش یک معیار اضافی با عنوان اهمیت نهادی- دولتی به معیارهای قبلی اضافه شده است. واضح است که کمک و همکاری دولت برای توسعه و نوآوری صنایع فرهنگی و خلاقِ پایدار ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *